Sæsonen er slut og alle klubberne går på ferie lige om lidt. Mange kan læne sig tilbage og nyde sommerens helt store begivenhed: VM-slutrunden i Rusland, mens andre må af sted til det fjerne og kæmpe for sin nation. 

Helt andre skal kæmpe for sig selv og karrieren forud for den nye sæson. Det er netop tilfældet for Leicester Citys målmand Ben Hamer, der er skiftet til Huddersfield på en fri transfer begyndende fra den 1. juli denne sommer.

Den 30-årige målmand har skrevet under med Huddersfield og hans kontrakt med klubben begynder samme dag som kontrakten med Leicester City udløber. Den engelske keeper har skrevet under på en tre-årig kontrakt med the Terriers.

 (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

I et interview med Huddersfields egen officielle hjemmeside har cheftræner for David Wagner udtalt sig på følgende måde: “Bens ankomst tilføjer meget stor kvalitet til vores allerede stærke målmandsudvalg, der bliver styret af Paul Clement”

“Hamer kender godt Paul og har også spillet med vores 1. træner Andrew Hughes i Charlton Athletic og begge to har anbefalet ham stort – både som person, men også som keeper, hvilket er ekstremt vigtigt for os.”

Han fotsætter: ” Jeg har talt med Ben og han ankommer til klubben med ønsket om at spille Premier League fodbold, hvilket er fantastisk for os. Jonas Lössl har haft en fantastisk første sæson for os, og den kommende konkurrence på positionen vil kun bringe meget mere godt ud af begge spillere – det er både godt for dem og for hele holdet.”

Igennem hele sæsonen har Hamer kun spillet ni kampe for Leicester i alle turneringer. Han har i alt holdt tre clean sheets, hvoraf to af dem var i Premier League.

Hamer har ikke kunnet slå Leicester Citys danske keeper, Kasper Schmeichel, af, hvorfor han nu har søgt nye græsgange. Han kommer dog til også at møde modstand i en anden dansker.