Af David Paris 

Manchester City-spillere Kevin De Bruyne har en agent. Den agent har udtalt sig om klientens fremtid, som så er er Kevin De Bruynes fremtid. Agenten har fortalt, at den tidligere Chelsea- og Wolfsburg-spiller måske en dag kommer til at spille for Napoli i den italienske Serie A. Udtalelsen er kommet forud for Manchester Citys opgør mod Napoli Champions League tirsdag aften.

Den belgiske offensiv-spiller er lige nu i sit livs form og har med flere vigtige mål, sørget for, at klubben fra den blå del af Manchester er med i toppen af Premier League, som også var forventet forud for sæsonstart. Flere eksperter har kaldt ham Premier Leagues bedste spiller lige nu og det er måske ikke meget forkert. Han har været rygtet væk fra City et utal af gange – blandt andet til Barcelona og Real Madrid. Men hvorfor skifte væk til en modstander, som ens nuværende hold måske alligevel vinder over.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images )

Det må i hvert fald være hovedargumentet mod agentens udtalelser om, at Bruyne måske snart kommer til at trække en Napoli-trøje over hovedet. Agenten hedder i øvrigt Patrick De Koster og er også fra Belgien. 

Han skulle eftersigende have sagt:” Vil De Bruyne komme til at spille for Napoli? I fodbold kan man ikke sige, hvad der sker i morgen. Så forudsigeligt er det. Vi diskuterer lige nu De Bruynes kontrakt – hvordan den kan forbedres. Det sker i løbet af de næste par måneder og så må vi se.”

“Men i de kommende måneder, ingen spåkone kan sige noget om hvad der kommer ske og måske en dag han kommer til at spille for netop Napoli, som City møder i aften. Måske sker det næste sæson, måske først når han er 35 år. Jeg vil ikke fortælle, hvor meget De Bruyne tjener, da vi lige nu er i kontraktforhandlinger med klubben, men hvis du kigger på, hvor meget spillere som Neymar og Mbappe tjener, så kender du prisniveauet.”