[Getty Images]

[Getty Images]

Liverpool vil få det betydeligt nemmere, når de tager imod West Bromwich Albion på Anfield i morgen.

Forud for kampen har træner, Jürgen Klopp nemlig talt med medierne på et pressemøde omkring skadesopdateringerne i klubben.

Læs også: Liverpool-angriber: Jeg kom til klubben på grund af denne spiller

Den tyske træner var begejstret over at kunne sige, at Mamadou Sakho er tilbage for fuld styrke, efter han har været ude med et knæskade, som han pådrog sig imod Crystal Palace i starten af november måned.

Den franske forsvarsspiller vil fortsat arbejde på at komme tilbage til sit tidligere niveau, og så længe han ikke falder tilbage i genoptræningsfasen, vil han starte inde mod Watford i næste weekend.

Læs også: Liverpool øjner talentrov i Chelsea

Ud over Sakho, forventes Jordon Ibe også at være tilbage igen, efter kortere tids sygdom, som holdt den 20-årige offensive spiller ude mod Sion i torsdags. Ibe er sandsynligvis med i truppen i morgendagens opgør mod West Brom.

Klopp fortalte følgende til klubbens hjemmeside:

“Mama (Mamadou Sakho, red.) træner med. Han havde første træning i fredags, og hvis der ikke sker noget, skal han fortsat træne. Det er det, han behøver nu.

Der er lige nu ingen problemer med knæet, og alt virker til at være i orden. Men han bliver nødt til at arbejde hårdt, før han bliver en mulighed for os.

Næste weekend vil han sandsynligvis starte inde, hvis der ikke sker noget med ham inden.”

Klopp kommenterer om Ibe:

“Jordon har det bedre, end han havde for tre dage siden. I fredags trænede han med, og efter lidt løbetræning, fik han det bedre oven på forkølelsen.”

Læs også: Liverpools forventede start 11´er mod West Brom

Det vil være en stor gevinst for Liverpool, at have Sakho til rådighed igen næste weekend, men franskmanden bliver nødt til at arbejde hårdt, for at slå Dejan Lovren og Martin Skrtel af, som har imponeret, mens han har været skadet.

Derudover forventes Daniel Sturridge også snart at være til rådighed for Liverpool igen.