Alt ser ud til, at unge Marko Grujic skifter til Liverpool inden for de næste par dage. Det har eftersigende fået Liverpool-manager Jurgen Klopp til at ville have mere. Nu går den tyske træner efter en bænket brasiliansk PSG-midtbanespiller. 

Efter, at vi går bragte historien om, at Marko Grujic formentligt er ny Liverpool-spiller, har Liverpool-manageren, Jurgen Klopp, ifølge den engelske medie Express fået blod på tanden og mere vil have mere. Udover det, vil tyskeren forstærke truppen yderligere, så den nuværende niendeplads kan blive forvandlet til en Champions League-givende placering.

Ingen sejre i fire kampe, er bestemt ikke optimalt for en klub af Liverpools kaliber, og derfor mener fans og eksperter også, at der skal reageres på transfermarkedet. Reaktionen kommer, ifølge avisen The Sun, i form af 220-millioner-buddet på den brasilianske midtbanespiller Lucas Moura.

Læs også: Emre Can insisterer: Denne placering er realistisk for Liverpool

PSG-spilleren har været bænket siden ankomsten af Angel Di Maria i sommers, så af den grund, er 23-årige Moura angiveligt klar på et skifte. Moura, der også kan spille fløj, har siden 2013 været en del af PSG-mandskabet, men træner Laurent Blanc har eftersigende set sig lun på Manchester United-floppet Di Maria, der ankom for 450 millioner kroner.

Konkurrence fra Arsenal

Liverpool skal dog ikke se alt for sikre på en kontrakt med Moura. Flere andre klubber er nemlig også lune på den talentfulde offensive midtbanespiller. Kilder melder, at Manchester United og Arsenal også er interesseret i at få ham til England. Sidstenævnte er endda gået så langt, at de har lagt et bud på PSG-spilleren. Beløbet er uvist.

Læs også: FCK Allstars – de historisk bedste spillere på hver position

Hvem der løber med Mouras underskrift kan kun tiden vise… Men man har da lov at købe