Jürgen Klopp og Liverpool fører igen Premier League efter en 2-0-sejr mod Chelsea søndag aften. Nu har den tyske træner sat næsen op efter pointantal, som han forsøger at ramme.

af: Emil Plovgaard

Jürgen Klopp Liverpool
(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Liverpools træner Jürgen Klopp har sat sig som mål, at Liverpool skal nå en rekord i år. De skal nemlig ramme 97 point, mener tyskeren.

Premier League-turneringen slutter om cirka en måned, og så får vi altså at vide, hvem der har trukket det længste strå i denne omgang.

En sejr på 2-0 over Chelsea har gjort, at Liverpool igen er to point foran rækkens nummer to, Manchester City.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona og Real Madrid jagter japansk Messi

The Citizens har dog en kamp i baghånden, og havde kortvarigt taget førstepladsen tilbage i går efter en sejr mod Crystal Palace tidligere på dagen.

The Reds har i alt 85 point nu, og det er fem mindre end deres hidtidige bedste pointantal i Premier League, der lød på 90 point. Der er dog et lille men. Rekorden blev nemlig slået, i en tid, hvor man skulle spille 40 kampe i sæsonen. De blev i øvrigt mestre i den sæson, som var 1987/88.

I sidste sæson vandt City ligaen med 100 point, men Klopp jagter fire sejre ud af fire mulige, idet rivalerne skal skubbes væk fra titelræset.

LÆS OGSÅ: Arsenals våde drøm: Tottenham-stjerne kan købes billigt