Af Anders Lang Jensen

Efter at have solgt den helt store stjerne på Anfield i form af brasilianske Philippe Coutinho til FC Barcelona denne vinter, leder tyske Jurgen Klopp stadig efter en erstatning. Nu kan en vaskeægte superstjerne være på sin vej i Coutinhos fodspor på Anfield.

Photo: Getty Images

Ifølge flere kilder i det spanske er Liverpool én af flere storklubber, som er særdeles interesseret i Real Madrid spanske kreatør Isco. I går kunne man høre i den spanske presse, at træner Zidane vil sælge Isco til sommer. En historie du kan læse lige her.

Og netop Isco ligner altså en færdig mand i den spanske hovedstad, efter ledelsen og Zidane planlægger en massiv udskiftning i spillertruppen til sommer. Real Madrid er hele 19 point efter rivalerne fra FC Barcelona i den spanske liga, og det skal være nok.

https://twitter.com/RMadrid_FR/status/961483143889981440

For at skabe økonomisk råderum til at hente nye stjerner ind til Madrid-klubben, skal blandt andre Isco være en mand, som Zidane vil sælge for et pænt millionbeløb. Ifølge avisen AS skal Isco sælges, og Liverpool er mere end interesserede i at hente Isco til klubben.

Liverpool har efter salget af Philippe Coutinho til FC Barcelona denne vinter pengepungen fyldt godt og grundigt op og kan nemt byde stort på Isco til sommer. Noget som Jurgen Klopp angiveligt vil gøre.

Photo Getty Images

Chelseas Eden Hazard skulle være et tema hos Real Madrid til sommer og muligvis i stedet for Isco. Den spanske presse har dog også meldt om en stor udrensning, hvor navne som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale skulle være ønsket væk.

Præsidenten på Bernabeu i den spanske hovedstad Madrid vil skabe et nyt hold med en ny fronttrio bestående af belgiske Eden Hazard som det ene led. Derudover er et navn, som Inters Mauro Icardi nævnt, som en mulig fremtidig angriber hos Real Madrid.

LÆS OGSÅ: 

WHAT?: Liverpool vil have ENDNU en Monaco-stjerne