LONDON, ENGLAND - MARCH 09: David Luiz of PSG and Head Coach Laurent Blanc of PSG applaud the fans following their team's 2-1 victory during the UEFA Champions League round of 16, second leg match between Chelsea and Paris Saint Germain at Stamford Bridge on March 9, 2016 in London, United Kingdom. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

LONDON, ENGLAND – MARCH 09: David Luiz of PSG and Head Coach Laurent Blanc of PSG applaud the fans following their team’s 2-1 victory during the UEFA Champions League round of 16, second leg match between Chelsea and Paris Saint Germain at Stamford Bridge on March 9, 2016 in London, United Kingdom. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Napolis præsident Aurelio de Laurentiis har fortalt, at Chelsea forsøgte at købe Napolis Kalidou Koulibaly, inden de endte med David Luiz på transfervinduets sidste dag.

Chelsea var hele sommeren på jagt efter en ny central forsvarsspiller, og de endte med at købe David Luiz tilbage til klubben, som de solgte for en sum af 50 millioner pund, der gjorde ham til den dyreste forsvarsspiller nogensinde tilbage i 2014.

En af de forsvarsspillere, som Chelsea var ude efter, var ifølge Napolis præsident Kalidou Koulibaly. Præsidenten fortæller, at Chelsea bød 50 millioner euro, som svarer til 370 millioner kroner.

– Det er ikke bare et rygte, at Chelsea bød 50 millioner euro for Koulibaly. Det er rigtigt – vi afviste det, siger de Laurentiis ifølge football-italia.

Chelsea endte med at betale 280 millioner kroner for David Luiz, der ser frem til at komme tilbage til Chelsea.

– Jeg er meget glad for at vende tilbage til Chelsea. Vi skabte fantastisk historie i min første tid i klubben, og jeg vil hjælpe holdet og Antonio Conte til masser af succes, siger Luiz til klubbens hjemmeside.

– Jeg har altid haft et fantastisk forhold til fansene, og jeg glæder mig meget til at have den blå trøje på på Stamford Bridge igen.

David Luiz vandt sammen med PSG mesterskabet i de to sæsoner, hvor han spillede i klubben. Det nåede han ikke i Chelsea, og det har han nu fået en mulighed for at ændre.