Thibaut Courtois

Liverpool og Real Madrid er to klubber, som er på udkig efter en ny målmand. De to respektive klubber har begge haft målmand mellem stængerne, som simpelthen ikke har levet op til deres skyhøje forventninger. Derfor er de forståeligt nok på udkig efter nogle nye til at varetage jobbet.

Thibaut Courtois forlader Chelsea, efter han ikke kan blive enige om klubben med en ny kontrakt. Flere italienske medier melder, at to klubber står klar til at tage godt imod den belgiske målmand.

Courtois har været låst i kontraktforhandlinger med klubben fra Stamford Bridge. Hans nuværende aftaler udløber ved slutningen af næste sæson, i juni 2019, men en aftale om en forlængelse har parterne altså ikke været i stand til at kunne finde frem til.

LÆS OGSÅ: José Mourinho spottet i Østrig – kigger på denne spiller

Den 26-årige belgier har været kædet sammen med et skifte væk fra The Blues i denne sæson. Her har Real Madrid har angiveligt kæmpet for at få hans opmærksomhed.

Belgieren har et stærkt bånd med den spanske hovedstad. Således bør hans børn stadig i Madrid, efter hans tre år lange ophold i hovedstaden. Da han skiftede til Chelsea, blev han lejet tilbage til Atlético Madrid, hvor han havde nogle af sine bedste år i fodboldverdenen.

Og i følge GianlucaDiMarzio.com, er Real Madrid klar til at fastholde deres interesse for den belgiske landsholdsspiller. Det samme er Liverpool.

Et skifte til The Reds ville være et chokskifte for målmanden, men Jürgen Klopp er på markedet efter en ny målmand efter fadæsen i Champions League-finalen fra Loris Karius. Den tyske målmand gav to vanvittige gaver væk til Los Blancos, og to af målene måtte han tage på sin skulder i 3-1-nederlaget.

Chelsea har allerede en erstatning klar for deres nummer 1. Romas målmand, Alisson Becker, har høstet mange roser i denne sæson efter et stærkt år i Serie A. Han er også at finde mellem stængerne for Brasilien ved det kommende VM. The Blues har gjort ham til deres førsteprioritet, såfremt Courtois forlader klubben.

LÆS OGSÅ: Fire markante profiler kan forlade Bayern denne sommer: Vi er villige til at lytte på tilbud