En tidligere United-spiller er i en fodboldmæssig krise i øjeblikket. Det går nemlig ikke helt efter planen. Ikke som vedkommende havde forventet. Han hedder Memphis Depay og betragtes af mange som det ultimative Manchester United-flop. Den i dag 24-årige offensivspiller kom til The Red Devils, som United også kaldes, i 2015, efter et par gode sæsoner for PSV i den bedste hollandske række. Han blev købt til Old Trafford som et af Europas aller største talenter. Men han floppede. Et Unitd-flop. I 2017 skiftede han til Lyon i Ligue 1. Og der er han stadig. Men der er altså krise nu.

Hovedpersonen selv, Memphis Depay, mener ikke, at han skal sidde på bænken i Lyon. Og det gør han i øjeblikket. Han siger, ifølge det engelske medie Goal.com, at han ikke synes, at han selv fortjener at sidde på bænken uge efter uge. Årsagen er, at han har vist godt humør og leveret gode præstationer. Åbenbart ikke gode nok. Hmm.

Han blev skiftet ind i den seneste Lyon-kamp mod Angers og endte med at score det afgørende mål. Det mål, der gav tre point til de tidligere franske mestrer. I løbet af denne sæson har han siddet på bænken fire gange. Det er overraskende, når man tænker på, at han i sidste sæson scorede 22 mål og lavede 17 assists i alle turneringer. Men det er altså ikke nok for det tidligere United-flop.

Memphis Depay udtaler sig

Han siger:

“Jeg er træt af altid at høre, at jeg gjorde det fra bænken. Jeg føler ikke, selvom jeg afgører kampene, at jeg er en værdifuld spiller. Jeg gør arbejdet hver gang jeg bliver skiftet ind. Der er ikke noget der.”

“Jeg skal acceptere trænerens beslutning, men jeg er skuffet. Jeg er utilfreds. Jeg havde en god sæson sidste år. Jeg er kun 24 år og jeg skal ikke sidde på bænken hvis jeg vil videre til større stadioner osv.”