Manchester United har tidligere i denne sæson sagt farvel til en angriber, Radamel Falcao. Klubben valgte ikke at forlænge den låneaftale som de havde med Falcaos klub, Monaco. Derfor er det forventeligt, at Luis van Gaal, går ud og investerer i en ny angriber. Dette har vi skrevet om her: Manchester United leder efter Falcao erstatning: Vil bruge 400 millioner på brandvarm argentiner. Mario Mandzukic har tidligere været sat i forbindelse med Manchester United, men dette rygte afkræftes nu, fordi Mandzukic afviser Manchester United og i stedet, bekræfter Atletico Madrid, at deres angrebsstjerne er taget til Italien for at forhandle en ny kontrakt.

Mandzukic ser ud til at skifte klub – igen

Den 29-årige kroat, har scoret imponerende 20 mål i 37 kampe for Atletico Madrid, i hans første sæson. Inden da spillede angriberen hos FC Bayern München, hvor det i alt blev til 33 mål i to sæsoner for de tyske mestre. Nu ser angriberen ud til at skifte arbejdsgiver igen, idet Atletico Madrid selv fortæller, at han er fløjet til Italien for at lave en aftale med Juventus. I Juventus ligner deres nuværende angriber, Carlos Tevez, en færdig mand, som gerne vil hjem til Argentina og barndomsklubben Boca Juniors. Dette hævder football-italia.net.

Barcelona stjerne får karantæne!

4-årig kontrakt

Ifølge de italienske aviser, La Stampa, Gianluca Di Marzio og Gazzetta dello Sport, er prisen på omkring 135 millioner kroner. Derudover menes kontrakten at være på fire år, og kroaten kan se ud til at hæve omkring 26 millioner om årligt.