Belgien har fået ny trøje frem mod VM 2018, som afholdes i Rusland. Designet stammer fra den ikoniske trøje fra 1984. Det er Adidas, som producerer de flotte dragter, og trøjen forventes at blive offentliggjort i starten af november måned.

Der venter en spændende VM-slutrunde for det belgiske landshold, og der er mange profiler, man som normal tilskuer skal lægge mærke til. Klassen i truppen kommer nu også til syne på designet til Belgiens trøjer til VM-slutrunden næste år i Rusland.

Ved EM-slutrunden i Frankrig i 2016, stjal Belgien utvivlsomt showet. Eden Hazard, Romelu Lukaku og co. gav modstanderne røvfuld, inden de dog blev elimineret af Wales i kvartfinalerne.

PSG går TRANSFER-AMOK: Vil hente de to største stjerner i Premier League

Om Belgien får tur i den til VM i Rusland i 2018, er ikke til at vide på forhånd – men med de nye, seværdige trøjer, er fundamentet da i hvert fald blevet lagt.

Det kan de da ikke mene: FC Barcelonas stadion skifter navn

Som så ofte før, er der dog billeder af trøjen, før den egentlig skulle have været blevet offentliggjort. Sportsbible.com har dog skaffet følgende billeder af Belgiens trøjer, der i den grad er en pendant til trøjen som Belgien bar i 1984.

Nedenfor kan du selv tjekke den nye trøje ud, og samtidig kan du se den gamle 1984-trøje.

Her ses Frank Vercauteren fra det belgiske landshold, som i momentet er i gang med at blive tacklet af franske Luis Fernandez under EM-slutrunden i Frankrig i 1984. En kamp, som franskmændene foran hjemmefansene i Nantes vandt med hele 5-0. Læg i øvrigt mærke til den trøje, Vercauteren bærer, for de billeder, du ser nedenunder dette, ligner den trøje til forveksling – men det er det ikke den samme! Foto: Getty Images.

Messi og holdkammeraterne fik sig en kæmpe overraskelse: Denne stjernespiller sad pludselig i Barcas omklædningsrum