Jürgen Klopp der - med smil - takker de medrejsende Liverpool-fans efter gårsdagen 6-1 sejr på udebane over Southampton. [Getty Images]

Jürgen Klopp der – med smil – takker de medrejsende Liverpool-fans efter gårsdagen 6-1 sejr på udebane over Southampton. [Getty Images]

Adam Lallana fra Liverpool F.C. hylder Jürgen Klopp og kalder ham for en mirakelmand efter Liverpools 6-1 sejr over Southampton.

Tyskeren dirigerede sine tropper til en vigtig 6-1 sejr på udebane over Southampton i gårsdagens kvartfinale mellem Southampton og Liverpool.

Dermed vandt Jürgen Klopp sin syvende sejr ud af otte mulige under hans virke som Liverpool-træner.

I 1. halvleg kom man dog bagud mod Southampton efter et minuts spil, men engelske Daniel Sturridge sørgede for et comeback.

Divock Origi scorede hattrick – og scorede dermed også sit første mål for klubben – mens Jordon Ibe også kom på tavlen efter en fantastisk præstation.

Lallana mødte sin tidligere klub i dette opgør, og håber på at Liverpool kan bygge momentum efter en imponerende start under Jürgen Klopp.