Leicester City-anføreren Andy King har netop afgjort sin fremtid, fordi han har skrevet under på en ny kontrakt. Kontrakten er med samme klub, som han altid har spillet for; Leicester City og den gælder de næste fire år. 

Af David Paris 

Andy King er blevet den næste i rækken af Leicester City-spillere til at afgøre fremtiden, efter Premier League-triumfen sidste sæson. Den 27-årige midtbanespiller har underskrevet en ny kontrakt med den engelske klub, der binder ham til King Power Stadium de næste fire år.

Jamie Vardy og Ben Chilwell har også offentliggjort, at de bliver i klubben for at forsvare titlen og for at spille Champions League-fodbold. Det er samme er så tilfældet for King, der har spillet over 300 kampe for klubben.

Sidste sæson bar den centrale midtbanespiller anførerbindet flere gange og var en vigtig brik i Premier League-titlen, med sine 25 optrædner på banen. Under sommerens EM-slutrunde gjorde King også væsen af sig, da han hjalp Wales til semifinalerne.

King er en vaskeægte Leicester City-spiller og fansene elsker ham for det. Gennem sine snart 18 år som professionel fodboldspiller har han aldrig spillet for andre hold end Leicester City, hvilket gør ham til en unik personlighed. Han har været med, når det var allerværst for klubben i de lavere rækker, og så var han også været til stede, da Premier League-trofæet kom i hus lige inden sommerferien.