Christian Fuchs, som til daglig spiller fodbold i Leicester City, er i den grad gået ind i modeverdenen. Branding bliver der formentlig nok af, når Fuchs skal ud at markedsføre sin tøjbutik. Alene navnet giver omtale.

Foto: Reuters / Lee Smith

Foto: Reuters / Lee Smith

Christian Fuchs har nemlig valgt at døbe sit eget tøjmærke ‘No Fuchs Given’. Så kan I jo selv tænke lidt over den.

Christian Fuchs ankom i sommers til Leicester fra Schalke 04, hvor han blev hentet ind på en fri transfer, da hans kontrakt med Gelsenkirchen-klubben netop var udløbet.

Den 30-årige østriger har gennem hele sæsonen været en vital brik, og er sammen med resten af Leicester-mandskabet godt på vej mod at vinde det engelske mesterskab, hvor man blot mangler fem kampe, og er syv point foran de nærmeste forfølgere fra Tottenham Hotspur.

Læs også: Ramaskrig: Ronaldo dater Barca-fan

Østrigeren har figureret på venstreback, hvor han har kreeret ganske glimrende oplæg til den altid målgarante Leicester-offensiv.

Blikket er rettet fuldt og fast på at hive Premier League-triumfen i land. Alligevel har Christian Fuchs haft tid og overskud til at skabe sit eget tøjmærke, der altså som skrevet før, har fået det velklingende navn, ‘No Fuchs Given.’.

Klik på link for at komme til Christian Fuchs’ nyopstartede hjemmeside

Hjemmesiden blev i går lanceret, og det ligner en webshop, som alle andre butikker, der sælger tøj online. Forskellen er dog, at bag siden står en måske kommende Premier League-mester, hvem ved?

Læs også: Forbereder sig til CL-bold  –  Leicester opruster med Serie A-profil