Leicester trøje

Leicester trøje  – Leicester City er ikke som så mange andre klubber der dukker op af det blå. Først dukkede Chelsea FC op som en sekundær klub og blev bejler til de bedste placeringer i Premier League. Så kom Manchester City og gjorde samme nummer. Nøglen bag de to klubbers succes er først og fremmest en kæmpe pose penge fra Sheiker, der ellers ikke ved hvad de skal bruge familieformuerne til og russiske oligarker med oliepenge, der skal bruges inden den russiske stat finder en måde at konfiskere dem på. Leicester City er IKKE en ny købeklub. Leicester er anderledes.

Leicester Citys sejr i Premier League i 2015/16 er beviset på at penge ikke er alt i fodbold.

leicester trøje

En Leicester trøje er symbolet på kampen mellem David og Goliath

Den mytologiske kamp mellem den lille David, der nedlagde kæmpen Goliath med kun en slynge er den arkehistorie, der kendetegner Leicester City, og så alligevel ikke. David kæmpede mod en Goliath, mens Leicester City nedlagde adskillige Goliather på vejen: Chelsea, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Tottenham…

Derfor er der salg i Leicester trøjerne.  Leicesters succes inspirerer, fascinerer og lader drømme pible frem, hvor det ikke kun er rigmænd, der styrer fodbolden og verden. Nok en undtagelse, men en utrolig en af slagsen. Manchester City købte stjernespilleren Kevin De Bruyne for omkring 550.000.000 kroner i sommerpausen 2015.  Manchester City kunne have købt hele Leicester Citys trup og mere til for samme pris. Det i sig selv fortæller om styrkeforholdet mellem Leicester City og giganterne.

Du kan købe en Leicester trøje hos Unisport her. 

Puma er tøjsponsor

Puma er tøjsponsor for Leicester City. Hvis du skal matche mærkerne så kan du finde meget andet Puma fodboldudstyr her på siden. Du kan se udvalget af Puma fodboldstøvler her og udvalget Puma fodboldstrømper her.

Altså du kan naturligvis bruge en hvilket som helst slags fodboldstrømper og fodboldstøvler, og du bør i første ombæring bruge det fodboldudstyr, der passer dig bedst.