2. Ricardo Goulart (Guangzhou Evergrande)

Alder: 26

Position: offensiv midtbanespiller

Det kan godt være, at navnet Ricardo Goulart ikke umiddelbart klinger velkendt i dine ører, men det er der en helt særlig grund til. For selvom den brasilianske offensive midtbanespiller har været nævnt som et af de største talenter og bedste spiller lige nu i Brasilien, så har han, så vidt, det har været muligt, forsøgt at holde sig ude af rampelyset.

Han er 26 år, men har ikke forløst sit store potentiale endnu – han giver til tider prøver på for sin klub Guangzhou Evergrande i den bedste kinesiske række, men det er ikke noget vi har set i Europa endnu.

Den tidligere Cruzeiro-stjerne som skiftede som den dyreste spiller i historien i 2015 til netop Kina, har scorer 20 mål for klubben i denne sæson og i sidste sæson blev det til 19 af slagsen.Han har været nomineret til et hav af individuelle priser både i Kina, men også i hjemlandet og det er et under, at flere af de kapitalstærke klubber i Europa ikke har kunnet købe ham fri af sin kontrakt. Hans målnæse må være interessant for mange topklubber, så det er kun et spørgsmål om tid før han skifter til Europa.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side