Premier League-klubberne har haft en travl sommer, hvor næsten alle klubberne slår deres transferrekorder. Chelsea forsøger at forstærke truppen, så de kan forsvare deres titel. City og de andre top seks-hold har forstærket sig enormt, så de kan udfordre Chelsea til mesterskabet. Og resten af holdene har også forstærket sig, så de kan overleve endnu en sæson i den bedste engelske række og måske en da lave en overraskelse ligesom Leicester gjorde.

Her er et bud på de otte bedste køb i Premier League indtil videre…

8. Tiemoue Bakayoko (Chelsea)

(Photo by Dave Winter/Icon Sport)

Bytte Nemanja Matic for Bakayoko, er i sandheden egentlig det Chelsea har gjort denne sommer, hvilket virker til at være en god handel. Den tidligere Monaco-spiller var bestemt ikke billig, med en sum på omkring 375 millioner kroner, men han har bevist, at han har et enormt talent og er kun 22 år gammel og kunne allerede blive en nøgle spiller for Chelsea næste sæson.

Stærke tacklinger, løbestærk og gode afleveringer, gør Bakayoko til en komplet midtbanespiller, hvilket gør ham til et perfekt match med både N’Golo Kante på midtbane, men også Antonio Contes taktik.

7. Kurt Zouma (Stoke)

Mestrene fra Chelsea nydt i sidste sæson godt af, at midterforsvarene Gary Cahil, David Luiz og Cesar Azpilicueta næsten spillede alle kampe i Contes 3-backkæde. Det betød, at Zouma ikke havde meget mulighed for spilletid og selv efter at have kommet sig et over sin korsbåndsskade, kunne han aldrig rigtig spille sig på holdet.

Der er ingen tvivl om hans talent og derfor er den bedste løsning formentlig at komme til at spille fast i Premier League i næste sæson, så han kan finde sin fremragende form fra før han blev knæskadet tilbage.

Stoke vil blive stedet, hvor Zouma skal tilbringe hele næste sæson, et skifte, der kunne inspirere en del af de midterste hold i Premier League. Efter alt, er det ikke længe siden, at Zouma blev hædret som en af Europas bedste unge forsvarsspillere.

Læs videre på næste side for at se et af Football Managers største talenter være på listen…