6. Javier Hernandez (West Ham) 

Getty

På mange måder er Hernandez type af angriber ved at dø ud. Alt handler for Hernandez om at score mål og ikke indgå i opspil og andre facetter af spillet, det eneste han tænker på er at være i boksen, så han kan score mål.

Dette behøver dog ikke være en dårlig ting, så længe Slavan Bilic er villig til at spille på hans styrker. Med et gennemsnit på et mål hvert 134 minuters ligaaktion siden flyttet til Europa i 2010, kunne en fit og fokuseret Hernandez med rimelighed betale sin pris på 160 millioner kroner tilbage.

5. Mikel Merino (Newcastle)

En af fordelene ved at have en høj profileret manager som Rafa Benitez i spidsen af din fornyligt oprykkede klub er, at han giver dig muligheden for at tiltrække spillere, der ellers ville være uopnåelige. Newcastle har massere ting, der går deres vej, men at lande Merino fra Dortmund ville have været svære under managere som Steve McClaren og John Carver.

4. Jairo Riedewald (Crystal Palace) 

Riedewald kan måske fejre sit fjerde år som senior spiller, men han er stadig i en meget tidlig del af sin karriere. Den 20-årige skiftede Amsterdam ud med London og er nu blevet genforenet med sin tidligere manager i Ajax, Frank de Boer.

Det unge talent har tidligere været brugt som venstre-back og som defensiv midtbanespiller, men midsterforsvaret er der hvor man regner ham for at være bedst.

Se på næste side, hvem sæsonens køb er indtil videre…