3. Roque Mesa (Swansea) 

Swansea har stille og roligt bevæget sig væk fra deres afhængighed af boldbesidelses-fodbold, hvilket blev opført af Brendan Rodgers. Dog kunne købet af midtbanespilleren Mesa signalere, at man er på vej tilbage mod den Barcelona-lignende spillestil.

Den 28-årige opnåede en succesrate på 91,4% af sine afleveringer i sidste sæson for Las Palmas.

2. Mohamed Salah (Liverpool)

Det ville være unfair at dømme Salah på sin tidligere tid i Premier League, hvor han floppede fra Chelsea. Eller floppede kan man nok ikke sige, han fik jo aldrig rigtig chancen. Egypteren har dog siden genopbygget sit ry i Serie A, først med Fiorentina og senest med Roma.

Han lavede hele 15 Seria A-mål og 11 assists i sidste sæson, og dette viser jo meget godt, hvilket køb det er for Liverpool, med han sindssyge hurtighed, vil han tilføre Liverpool-holdet endnu mere fart til angrebet. Og med en pris på omkring 350 millioner kroner, så kunne han vise sig at være et fantastisk køb af Liverpool og Klopp.

1. Sandro Ramirez (Everton) 

(Photo by VI Images via Getty Images)

50 millioner kroner får man ikke mange gode spillere for i disse dage, spillere med et nogenlunde potentiale får man for omkring det tredobbelte. På kun 22 år, har Sandro i den grad tid til at udvikle sig endnu mere, men det faktum, at han er klar til at hoppe direkte ind i Evertons-startopstilling gør ham til det bedste køb indtil videre i denne sæson.

Spanieren fandt nettet hele 16 gange i 31 kampe i alle turneringer for Malaga i sidste sæson. Et Lukaku-løst Everton, der var i stand til at hente den tidligere Barcelonaacademi-spiller for et meget lille beløb efter, at man udløste hans frikøbsklausul, vil håbe for mere af det samme i England.