Man Utd har netop brugt over en kvart milliard på Sveriges solide midtstopper Victor Lindelof, der de sidste sæsoner har spillet for Benfica. 

AF KRISTIAN PARIS

Peter Schmeichel (Danmark)

Peter Schmeichel of Manchester United

I 90’erne var Schmeichel en af de bedste keepere ikke blot i England men også i verden. The Great Dane kom fra Brøndby i 1991 – et år før Danmark vandt EM.

Schmeichel spillede aldrig mindre end 43 kampe per sæson, og i 1999 var han med til at sikre United den legendariske trible – nok klubbens mest succesfulde sæson nogensinde.

Joshua King (Norge)

Manchester United's Norweigan forward Jo

Joshua King fra Oslo kom til klubben som kun 16 årige fra Valerenga, og bare et år efter fik han sin debut i en ligacup mod Wolverhampton.

Og det var bare en af de to senioroptrædener den lovende spiller fik for United. King flyttede i 2012 til Blackburn efter en række lån, og har nu etableret sig som en solid spiller for Bournemouth – har desuden to gange mod United i de sidste to år.

Ole Gunnar Solskjær (Norge)

Ole Gunnar Solskjaer of Manchester United celebrates scoring the fourth goal

Solskjær var Uniteds andetvalg efter det ikke lykkedes dem at hente Alan Shearer tilbage i 1996. Spilleren kom til fra Molde og var med det samme et hit.

Han sluttede i sin debutsæson som topscorer for klubben, og vil for altid blive husket for at score det afgørende mål i Cl-finalen i 1999.

Anders Lindegaard (Danmark)

Manchester United v Chelsea - Premier League

Målmand Anders Lindegård er en af dem, der ikke har bidraget særlig meget i United trøjen. Han har spillet lige knap 10 kampe for the Red Devils, og var med til at sikre mesterskabet i 12/13.

I sine fire en halv sæson spillede han hele 29 kampe for klubben. Ganske udmærket.

Jesper Blomqvist (Sverige)

Jesper Blomqvist

Bliver måske i dag betragtet som et flop, men Blomqvist tiltrak sig selv opmærksomhed, da han spillede mod Ferguson og co. i1 994 i Premier League.

Venstrekanten kom til Old Trafford i 1998 og spillede over tre sæsoner 38 kampe for klubben – deriblandt en startplads i CL-finalen