Liverpool vil sprænge banken til sommer. Det skriver den britiske avis, Daily Mirror. Klubben har længe været på jagt efter en rutineret målmand, og det kan de få i næste transfervindue, hvor de vil smadre deres budget.

(Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Liverpool har i øjeblikket to spillere, som er brugbare til målmandsposten. Det drejer sig om Loris Karius og Simon Mignolet. Men Jürgen Klopp er ikke tilfreds med kvaliteten på den position, og derfor vil han forstærke den til sommer.

Ifølge Daily Mirror, vil den tyske træner byde £40 millioner på den engelske målmand, Jack Butland, til sommer.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne har 12 måneder tilbage af sin kontrakt: Nu står Liverpool klar med et tilbud, som ingen andre kan matche

Såfremt buddet accepteres af Stoke City, vil Jack Butland blive den dyreste målmand i løbet af Liverpools 126 år lange historie.

Liverpools dyreste spiller gennem tiden hedder Virgil van Dijk, og han kostede næsten det dobbelte, da han blev købt til klubben i vinters.

LÆS OGSÅ: Liverpool er nået til enighed med stjernespiller – pris: 700.000.000 kroner

Den 24-årige Butland har imponeret for The Potters i denne sæson. Den engelske målmand kunne meget vel ende med at blive Englands førstemålmand til sommerens VM-slutrunde i Rusland.

Arsenal er også bejler – men Butland vælger Anfield

Arsenal er også interesserede i den unge Butland. Det forventes dog, at Butland vil vægte et skifte til Anfield højere pga. muligheden for at arbejde sammen med Jürgen Klopp.

I øjeblikket er det største beløb, som er givet for en målmand 34,7 millioner pund. Det blev givet, da Manchester City købte Ederson i Benfica.

Liverpool har gennem længere tid også været interesseret i Romas brasilianske målmand, Alisson.

Det er Klopps plan, at Karius vil bive på Anfield som reservemålmand, mens Simon Mignolet skal sælges videre.

Butland er i aktion i aften, når Manchester City møder Stoke på Bet365 Stadium.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub