Liverpool har sikret sig vidunderbarnet Marko Grujic.  Flere eksperter mener dog, at kun 19-årige Marko Grujic ikke er manden, der kan løfte Liverpool. Med andre ord, skal der nye spillere til, hvis The Reds skal op af det hul, de befinder sig i lige nu. Klubben ligger nemlig i øjeblikket nummer 8.

Det engelske medie express.co.uk har fundet 20 spillere, der realistisk set godt kunne ende i den engelske storklub i dette transfervindue. Nogen er klassespillere, der i den grad ville kunne tilføre holdet noget og andre er breddespillere, der ville kunne tilføre Jurgen Klopp trup noget stabilitet og bredde.

Lucas Biglia

biglia

Liverpool er ifølge medier klar på at lave en bud i januartransfermarkedet, der ville kunne bringe den argentinske midtbanespiller til England. Den 29-årige fodboldspiller befinder sig i Lazio og de skulle eftersigende være villige til at lade ham gå for rimlige summer.

Leroy Sane

GELSENKIRCHEN, GERMANY - DECEMBER 04:Leroy Sane of Schalke is seen with head coach Andre Breitenreiter during the Bundesliga match between FC Schalke 04 and Hannover 96 at Veltins-Arena on December 4, 2015 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)

Den unge angriber Leroy Sane er omkring 110 millioner værd, i hvert fald hvis man spørger hans klub Schalke 04. Sane er blot 19 år, men er allerede nu en erfaren herre og ville helt sikkert både været et boost for Liverpool nu og et endnu større boost i fremtiden.

Fernando Muslera

GettyImages-495526266

Galatasaray- og Uruguay-målmanden Fernando Muslera er en fantastisk og loyal bagstopper. Den 29-årige keeper kunne sagtens have spillet for bedre klubber, men familien er for vigtig og loyaliteten for stor. På trods af dette er han dog ønsket af The Reds, der vil gøre alt for at erstatte Simon Mignolet i målet på Anfield.

Rico Henry

MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 15: Rico Henry of England during the U19 International friendly match between England and Japan at Manchester City Academy Stadium on November 15, 2015 in Manchester, England. (Photo by Dave Thompson/Getty Images)

18-årige Rico Henry bliver i mange medie og af mange eksperter omtalt som den nye Ashley Cole. Den kun 174-cm høje venstreback har i en alder vist glimrende spil i hans nuværende klub Walsall, der i øjeblikket er at finde i Englands næstbedste række The Championship.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side