Liverpools fans har haft en masse at glæde sig over den seneste stund. Både hjemme i Premier League, men også på alverdens udebaner i Europa kører det på skinner for The Reds. Senest vandt man 5-0 over Porto i Champions League.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Jürgen Klopps mandskab er begyndt at finde sin fineste form frem på det rette tidspunkt, efterhånden som sæsonen nærmer sig sin afslutning. Liverpool har vundet de sidste 6 ud af 8 kampe i Premier League, og derudover er det også blevet til en imponerende sejr mod FC Porto på 5-0 på Estadio do Dragâo i Portugal i sidste uge. Selv om det kunne se ud som om, at de imponerende resultater udelukkende skyldes en giftig offensiv, må Virgil van Dijk, som styrer defensiven med hård hånd også tildeles en del af æren.

Liverpool-fansene har brugt deres defensive problemer som en undskyldning de seneste år. Men det er ikke tilfældet efter ankomsten af Virgil van Dijk, som har bragt et godt gammeldags forsvarsspil tilbage til Merseyside.

Læs også: Bedre end Messi og Ronaldo: Chelsea-spiller har fuldstændig vanvittig statistik i Champions League

Men nu kan Liverpool se frem til at blive forstærket yderligere. Således står klubben overfor en af sine handler nogensinde. I øjeblikket pønser man nemlig på at erstatte Emre Can med Tottenhams Victor Wanyama, som i øjeblikket prissættes til 27 millioner pund, jævnfør Transfermarkt.

Ifølge The Daily Mail holder Liverpool nøje øje med Wanyamas situation i det nordlige London, mens man stadig er usikker på Cans fremtid på Anfield. Liverpool byder allerede velkommen til Naby Keita, men den senegalesiske landsholdsspiller vil altså ikke kunne agere defensiv ankermand på samme måde, som det er påkrævet.

Wanyama på den ene side har både færdighederne til dette, men også en masse erfaring fra Premier League, som er nødvendigt for at udfylde et nævneværdigt hul på Liverpools midtbane.

Læs også: Wow: Se de imponerende træningsfaciliteter Liverpool trænede på i Spanien