Af Anders Lang Jensen

Hvis spillere i den moderne fodboldverden ønsker sig et klubskifte, kan et agentskifte være afgørende. Agenterne sidder på meget magt i fodboldverden, og penge er mere afgørende end noget andet.

Spilletid vægter dog også højt for Liverpools belgiske målmand Simon Mignolet. Han er bænket og sat af holdet af manager Jurgen Klopp, der i stedet spiller fast med tyske Loris Karius for tiden. Derfor vil den belgiske keeper væk fra klubben.

For til sommer vil belgieren tilsyneladende forsøge at komme væk fra Premier League-klubben. Et agentskifte skal nemlig være med til at sikre Simon Mignolet det ønskede klubskifte til sommerens transfervindue.

Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images

Jürgen Klopp roterede mellem Simon Mignolet og Loris Karius i begyndelsen af sæsonen, men nu er det sidstnævnte, som er blevet managerens foretrukne valg mellem stængerne. Den tyske målmand Karius har dog også leveret glimrende præstationer i dette forår indtil videre.

Det belgiske medie DH melder nu, at Simon Mignolet har skiftet sin tidligere agent Guy Vandersmissen ud med sin nye rådgiver Frenay, som er en del af agentfirmaet, Star Factory. Ifølge det belgiske medie er det det første skridt mod at finde en ny klub til sommer.

Samtidig hævder mediet, at der er interesse for den belgiske landsholdsspiller fra en unavngiven Premier League-klub. Dog er klubber som Napoli og Dortmund også blevet er nævnt som mulige destinationer for målmanden. Det er altså flotte adresser, der vil hente den udskældte keeper.

Simon Mignolet har spillet for Liverpool siden 2013, hvor han forlod Sunderland. Det er blevet til 202 kampe for Merseyside-klubben. Men i stort set hele perioden på Anfield har målmanden lagt ører til meget kritik grundet tvivlsomme aktioner i målet, som har ført til fansenes utilfredshed.

LÆS: Spilleren alle vil have afviser andre topklubber: Han VIL til Liverpool