Liverpool og klubbens manager, Brendan Rodgers, planlægger endnu en travl sommer. Der skal hentet spillere og der skal ikke spares på pengene. I de seneste sommer transfervinduer har Liverpool brugt flere milliarder på spillere og det stopper tilsyneladende ikke. Keita

Liverpool planlægger at hente tre nye spillere til klubben. Det vil  primært være forstærkninger til midtbanen og de offensive positioner. Steven Gerrard forlader Liverpool til sommer og der skal hentes en erstatning, da Rodgers ikke mener, at han har en spiller i den nuværende trup, som kan udfylde rollen. Planen er at erstatte Gerrard med hele to spillere. Radja Nainggolan og Miralem Pjanic skal erstatte Gerrard og være fremtidens makkerpar på midtbanen. Samlet pris for de to, vil cirka være 500 millioner kroner.

Udover forstærkninger til midten, så vil Rodgers også have flere offensive muligheder. Der spekuleres i exit til både Balotelli, Lambert og Borini. Divock Origi kommer til Liverpool, men man skal derudover minimum have én offensiv spiller mere i Liverpool trøje. Løsningen på dette skulle eftersigende hedde, Keita Baldé Diao. Han er 19 år gammel og spiller for italienske Lazio. Han kan spille stort set alle offensive positioner og er teknisk rigtig god. Prisen på ham vil være omkring 250 millioner kroner, hvis man skal tro de italienske medier.

Læs flere altid opdaterede nyheder om Liverpool fra ind og udland her.