På trods af, at transfervinduet for længst er overstået, så har rygterne langt fra lagt sig i hi. I hvert fald ikke endnu. Her får du lørdagens største rygter, samlet i én artikel.

Italy. (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

  • Chelsea fører angiveligt ræset om den 14-årige Elye Wahi, som allerede scorer mål for Caens U17-mandskab. Han stammer fra Paris-forstaden, Courcouronnes, som Chelsea-midtbanespilleren N’Golo Kanté i øvrigt også gør. Liverpool, Tottenham, Southampton, Manchester City og Manchester United er de øvrige kandidater i jagten på den 14-årige angriber. Læs mere her.
  • Arsenal ville, ifølge Calciomercato, have hentet Napoli-angriberen, den 30-årige Dries Merten, denne sommer, og The Gunners vil angiveligt gøre et sidste forsøg på at hente belgieren i vinterens transfervindue. En billig frikøbsklausul (26,5 millioner pund) gør, at han er særdeles attraktiv for de andre klubber rundt om i verden. Læs mere her.
  • Sandsynligheden for, at Paris Saint Germains kantspiller, den 24-årige Julian Draxer, skifter til Premier League i januar er faldet. Det skriver Daily Star. Det skriver Daily Star. Læs mere her.
  • Real Madrids præsident, Florentino Perez, har bedt Manchester Uniteds manager, José Mourinho, om at købe den 24-årige midtbanespiller André Gomes fra Barcelona denne sommer. Det skriver spanske Don Balon. Læs mere her.
  • Manchester Citys 20-årige angriber Gabriel Jesus, står overfor et gigantisk lønhop i forbindelse med lønforhandlingerne, som i øjeblikket finder sted i Manchester. Det sker på trods af, at det blot er ni måneder siden, brasilianeren skiftede til den nordengelske klub fra Palmeiras. Læs mere her.
  • Midtbanespilleren Ruben Loftus-Cheek, som i øjeblikket er lejet ud til Crystal Palace fra Chelsea, fortæller, at han ikke har nogen anelse vedrørende sin fremtid hos The Blues. Det skriver Daily Star. Læs mere her.
  • 28-årige Pierre-Emerick Aubameyang fortæller, at han aldrig seriøst overvejede muligheden for at forlade Borussia Dortmund til fordel for et skifte til den kinesiske Super League sidste sommer. Læs mere her.
  • Real Madrid er i forhandlinger med den 22-årige Athletic Bilbao-målmand Kepa Arrizabalaga. Læs mere her.

SE OGSÅ: Overraskende udmelding: Dét vil Conte gøre ved Costa næste gang de ses
SE OGSÅ: Falcao er tilbage: Han er den første spiller i Europa til at gøre dette
SE OGSÅ: Floppede i Brøndby: Nu griner de af ham i hele Europa