Romelu Lukaku er en af de mest målrige angribere i Premier League. Lukaku har siden sommeren 2014 spillet for Everton FC, og han har en kontrakt med Everton til 2019. Lukaku er en af de mange fantastiske belgiske spillere, der bliver ved med at imponere i hele Europa. Men hvor meget tjener den 22 årige angriber så?

LIVERPOOL, ENGLAND - NOVEMBER 23:  Romelu Lukaku of Everton celebrates scoring his team's second goal during the Barclays Premier League match between Everton and Liverpool at Goodison Park on November 23, 2013 in Liverpool, England.  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Romelu Lukaku  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Lukakus løn

Romelu Lukaku har en årsløn på 61 millioner kroner, hvilket svarer til en månedsløn på 5,1 millioner kroner.

De nørdede facts om Lukakus løn kommer her:

  • Lukaku tjener hver uge 1,2 millioner kroner.
  • Hver dag tjener han 168.714 kroner
  • Her time tjener han 7.029 kroner og det er også når han sover
  • Dvs. hvert minut tjener han 117 kroner.

Hvor mange minutter skal Lukaku bruge på at tjene din timesløn?

Det siger de om Lukaku:

Der er sagt mange interessante ting om Lukaku og her er et par af de sjoveste ting, og der er nok et lille gran af sandhed i factsene:

“Når Bruce Banner bliver sur bliver han til Hulk. Når Hulk bliver sur bliver han til Romelu Lukaku.”

“At være bange for edderkopper kaldes araknofobi, at være bange for indelukkede rum hedder klaustrofobi, at være bange for Romelu Lukaku hedder logik.”

“Lukaku er ikke udlånt til Everton, Everton er udlånt til Lukaku.” (før Lukaku blev købt af Everton var han på lån fra Chelsea)

Læs også andre lønartikler:

Christian Eriksens løn
Christian Bentekes løn
Jamie Vardy Løn

HULL, ENGLAND - MAY 11: Romelu Lukaku of Everton celebrates his goal during the Barclays Premier League match between Hull City and Everton at KC Stadium on May 11, 2014 in Hull, England.  (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Romelu Lukaku (Photo by Jan Kruger/Getty Images)