Fodboldspillere er nogle fa mest luksus dyr i verden. De lever et overdådigt liv med masser af sprut, damer og penge. Og de penge kommer for eksempel fra helt vanvittige støvleaftaler og kontrakter.

AF KRSITIAN PARIS

  1. Mesut Ozil

Brand: Adidas

Værdi: 37 millioner

Selvom det lige nu er usikkert, hvorvidt Mesut Özil stadig vil spille fodbold på dette tidspunkt næste år, er han alligevel en af de foboldspillere i hele verden, der tjener allerflest penge på fodboldstøvler. Den tyske landsholdsspiller har en aftale med det verdensomspændende brand Adidas, der indbringer ham knap 40 millioner danske kroner om året.

  1. Cesc Fabregas

Brand: Puma

Værdi: 40 millioner

Chelsea midtbanespillere har endnu en gang formået at spille sig ind i startopstillingen i London klubben selvom han ellers var på vej ud af døren i den engelske hovedstad. Han bliver sponsoreret af Puma og får i omegnen af 40 millioner danske kroner om året.

 

  1. Gareth Bale

Brand: Adidas

Værdi: 41 millioner

Adidas største pengesluger, når det kommer til fodboldstøvle kontrakt er den walisisike landsholdsspiller, Gareth Bale. Selvom han har været skadet i store dele af denne sæson – og også sidste sæson – tjener han alligevel over 40 millioner danske kroner bare for at spille i Adidas’ fodboldstøvler – Det er noget af en gevinst hva?

  1. Mario Balotelli

Brand: Puma

Værdi: 51 millioner

Meget overraskende er denne tidligere topspiller nummer to på listen – for første gang er det ikke Messi og Ronaldo, der sammen indtager 1.- og 2. pladsen.
Den tidligere Manchester City spiller er kendt som lidt af en ballademager både på og udenfor banen.
Måske er det på grund af hans ry, at han tjener over 50 millioner kroner om året fra Puma, der leverer hans støvler.

  1. Cristiano Ronaldo

Brand: Nike

Værdi: 62 millioner

Ronaldo er verdens bedste fodboldspiller og derfor skal han da også være den spiller, der tjener allerflest penge på at spille i nogle bestemte støvler.
Real Madrids superstjerne tjener alt for meget på at spille i Nikes fodboldstøvler – hele 62 millioner giver det store superbrand ham om året for at løbe rundt i de nyeste magista, mercurial og hvad de ellers hedder.