Med sejren over Silkeborg, satte Lyngby samtidig rekord, for klubben fra Københavnsområdet har nu vundet ni sejre i træk.

13.03.2016. Fodbold Bet 25 Ligaen. Lyngby BK vs. Skive IK på Lyngby Stadion. Frederik Gytkjær, Lyngby Boldklub, jubler efter målet til 1-0. Sammen med Jesper Christjansen, Lyngby Boldklub og Bror Blume, Lyngby Boldklub. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2016)

Sejren på 2-1 over Silkeborg markerede ikke bare en stærk start på sæsonen 2017/18 for Lyngbys vedkommende, men sejren sikrer samtidig Lyngby-mandskabet en plads i historiebøgerne.

De 9 kampe, som strækker sig fra den 7. maj i sidste sæson og til nu, tæller blandt andet sejre over Brøndby IF, FC København, FC Midtjylland og Slovan Bratislav, der er blevet uheldige ofre for en nådesløs kongeblå stime.

Den gode stime var blandt andet med til at sikre klubben bronzemedaljerne i sidste sæson og en plads i Europa League-kvalifikationer.

Se også: Video: Robert Pires sender Carles Puyol på grillen

Derudover tangerer man også en rekord fra 1988, hvor man i Superligaen vandt seks kampe i træk, det samme er tilfældet lige nu, men hvem siger, at de Kongeblå ikke kan udbygge den flotte stime?

Om det bliver tilfældet, får du at se, når Lyngby tørner sammen med Slovan Bratislava på torsdag klokken 17.00, hvor Superliga-klubben skal forsøge at slå slovakkerne ud, og dermed sikre sig en plads i den 3. kvalifikationsrunde til Europa League.

Kun et enkelt mål skiller de to klubber ad, så der er behov for fuldt fokus fra Lyngby-mandskabet, hvis videre avancement skal opnås.

Læs også: Zankas nye klub har fået nye trøjer – og de er RET vilde!