Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at han spillede for United. De fleste fans har nok også glemt ham, for hans ophold kan bestemt ikke siges at have været en succes. 

På trods af det kan Man Utd meget vel blive omkring 70 millioner kroner rigere, når han skifter klub denne sommer.

Det drejer sig om den hollandske kantspiller Memphis Depay, der lige nu er på kontrakt i Olympique Lyonnais. Han har kun været i den franske storklub i de sidste 18 måneder, men han har taget Ligue 1 med storm.

Lige nu bekræfter adskillige aviser nemlig, at den italienske storklub AC Milan er interesseret i at hente ham. Han kommer angiveligt til at koste dem omkring 350 millioner kroner.

 (Photo by Tom Purslow/Man Utd via Getty Images)

Det italienske medie Rai Sport hævder, at den 24-årige kantspiller er nået til enighed med Milano klubben. Kontrakten lyder eftersigende på 150 millioner kroner over de næste fem år på San Siro.

Videresalgsklausul i kontrakten

Italienerne er nået til enighed med Lyon om en pris på 350 millioner kroner. Det betyder, at hollænderens tidligere klub, Man Utd, kommer til at tjene penge. Det er nemlig sådan, at der er i Depays transfer til Lyon sidste vinter blev indskrevet i videreslags klausul på lidt mere end 10 procent.

Det beløb skulle gå til Man Utd, hvis Lyon skulle vælge at sælge spilleren videre inden for en overskuelig årrække.

Det betyder altså, at United kommer til at tjene omkring 70 millioner kroner på salget af Depay til AC Milan denne sommer.

Det ekstra beløb kan sagtens komme til at gøre gavn i Manchester klubben. De har nemlig netop skrevet under med den brasilianske midtbanespiller Fred fra Shaktar Donetsk. Han koster omkring 500 millioner kroner.