Manchester United har hidtil været utrolig aktive på transfermarkedet i denne sæson, hvor de blandt andet har hentet spillerne Memphis Depay, Bastian Schweinsteiger og Morgan Schneiderlin. Nu kan konsekvensen af disse indkøb resultere i et salg af den dyreste spiller i England nogensinde.

Det drejer sig naturligvis om Angel di Maria, som blev hentet til klubben fra Real Madrid i sidste sæson til den nette sum af 626 millioner kroner.

Læs også: Fire grunde til at rvp skal forlade Manchester United

Ifølge Skysports er den franske storklub Paris Saint-Germain ude efter den 27-årige argentinske fløjspiller, som havde svært ved at leve op til prismærket i sidste sæson. Angel di Maria var blot med i en enkelt kamp fra start i de sidste to måneder af sæsonen og med den nylige ankomst af det hollandske stjernefrø Memphis Depay kan di Maria få svært ved at tilkæmpe sig til mere spilletid.

PSG træner udtaler sig om di Maria

PSG’s træner Laurent Blanc har udvist interesse for Manchester Uniteds rekordindkøb, hvor han blandt andet har udtalt følgende til den franske avis L’Equipe:

“Yes, I like him very much. We have our priorities. But to strengthen such a team you must target guys who are at big clubs and who are not easy to prise away. That’s hardest for PSG”.

Læs også: Man United efter torino stjerne