Manchester City  har den seneste tid været sat i forbindelse med unge engelske spillere for at genopfriske deres aldrende trup, og for at øge deres kvote på engelsk talent. Efter at have fået et 400 millioner-bud på Raheem Sterling afvist, lader det til, at de har vendt deres opmærksomhed til en anden ung, britisk spiller. Dette skriver Football Daily. De skriver, at det drejer sig om Jack Wilshere, og at City vil slippe 300 millioner kroner for ham. Wilshere er en Gunner, og har været det siden 2001, hvor han i denne sæson har kæmpet for at få en plads i startopstillingen. Francis Coquelin og Santi Cazorla har dannet et solidt midtbane-partnerskab og Aaron Ramsey har ofte, været ham, der har stået foran den 23- årige i køen. Parrer du dette med skader, så kan du se, hvorfor Wilshere ikke har fundet livet let i løbet af de seneste 12 måneder.

Læs også: Juventus-midtbanespiller kører galt i Ferrari og mister kørekortet

Kunne være et godt skifte

Et andet problem for englænderen har været hans kamp for at finde en bestemt rolle på midtbanen, ikke kun for Arsenal, men også for Englands landshold. Wilshere begyndte sin karriere som en energisk box-to-box spiller, altså som den klassiske 8’er, men blev langsomt flyttet ind i en mere angribende position, primært da han var lånt ud til Bolton og i hans første fulde sæson i Arsenal. Siden da, er han langsomt faldet længere tilbage, og eksperter hævder, at han ville være bedre egnet til Pirlo-rollen lidt længere tilbage på midtbanen, hvor han kan ligge og diktere spillet. Imidlertid har hans seneste præstationer vist, at denne nye overgang kan have været den forkerte. Derfor kunne skiftet, ifølge Football Daily, være chancen, som Wilshere skal gribe for at få succes igen.

Læs også: Real Madrid: Martin Ødegaards store chance

City klar med kæmpe bud

City er desperate for at forbedre deres trup og er særligt søgende efter at fylde tomrummet fra aldrende Yaya Toure og Fernandinho. Paul Pogba ville passe perfekt som Toure-erstatningen, men han er for nylig blevet forbundet med Barcelona og kampen om hans underskrift kan betyde midler op mod 600 millioner kroner. Hvis Sky Blues ønsker at bringe ungdommen til Etihad Stadium, er Wilshere, Sterling og Pogba de rigtige spillere, men det vil koste tæt på halvanden milliard, og så ville det også sende et reelt signal om styrke.