• Hvad er der sket med Henrikh Mkhitaryan? Den armenske midtbanespiller, som Danmark havde så meget bøvl med i 0-4 nederlaget i juni 2013?
  • Sådan spørger mange Manchester United-fans i øjeblikket, eftersom armeneren atter blev udeladt fra José Mourinhos trup i kampen mod Bournemouth.
  • Mkhitaryan fik ellers en kanonstart på sæsonen, og lagde op til mange mål – faktisk lagde han op til fem mål i sine første tre optrædener for klubben fra Old Trafford.
  • LÆS OGSÅ: Han er på ønskelisten I United, City og PSG: Dette er min sidste sæson i Monaco!

af: Emil Plovgaard

Men som november måned skred frem, begyndte den 28-årige midtbanespiller at få sig en svær tid på banen, og faktisk fik han kun to kampe i hele den måned.

Da han skulle forklare, hvorfor Mkhitaryan er udeladt af truppen, svarede Mourinho følgende:

– Jeg kan kun have seks spillere på bænken, og jeg prøver at skabe noget balance, fortalte den portugisiske træner på et pressemøde før kampen mod Bournemouth.

– Jeg har to forsvarsspillere, som kan dække forskellige områder. Jeg har Ashley Young til at dække kanten og wingback-positionen.

LÆS OGSÅ: Zidane vil have Chelsea-stjerne: Cristiano skal spille på ny plads

– Herrera er midtbanespiller, Zlatan er angriber, Rashford er en anden angriber og kantspiller.

– At have Mkhitaryan siddende på bænken, betyder, at jeg ikke har nogle af de andre til rådighed, og det fortjener de ikke, afslutter Mourinho.

Manchester United slog tilbage efter et skuffende nederlag i Manchester-derbyet, da man besejrede Bournemouth med 1-0 på Old Trafford i går, onsdag.

Romelu Lukaku scorede kampens enlige mål i det 25. minut. Det var i øvrigt hans niende sæsontræffer, og målet mager det således, at Manchester United stadig er tre point foran Chelsea, som ligger lige bag Red Devils på tredjepladsen.

LÆS OGSÅ: Alle taler om det: Dette gjorde Lukaku efter sin scoring mod Bournemouth