Manchester United led et nederlag mod rivalerne og naboerne, Manchester City, på Old Trafford i søndags, og dermed er the Citizens nu alene i toppen af tabellen, 11 point foran the Red Devils.

FIFA 2018 World Cup Group H Qualifier match between Belgium and Greece at Stade Roi Baudouis on March 25, 2017 in Brussels, Belgium. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

The Sky Blues skabte historie i søndags, da de vandt den 14. sejr i træk i ligasammenhæng, og ingen kan fange dem i deres nuværende form.

United formåede ikke at præstere på topniveau, selv ikke på Old Trafford, og endnu engang kunne Romelu Lukaku ikke finde vejen til netmaskerne.

Læs også: United og Tottenham flokkes om ham: Storklub villige til at afgive stjerne for 750.000.000 kroner

Mourinho valgte at smide armenske Henrikh Mkhitaryan ud af startopstillingen, og den armenske midtbanespiller har vist sig at være særdeles ustabil, og det samme kan man sige om den belgiske angriber, der er den eneste reelle angriber i Manchester United, udover Zlatan Ibrahimovic.

Klubben fra Old Trafford har smidt en stor milliard-sum ind i holdet i løbet af sommerens transfervindue, og den tidligere Chelsea-angriber har kun formået at score én enkelt gang i løbet af de seneste ni ligakampe.

Den tidligere Everton- og Chelsea-angriber, Romelu Lukaku, kostede Manchester United hele £75 millioner i sommerens transfervindue, men han har så absolut ikke levet op til forventningerne efter en nogenlunde succesfuld start på sæsonen. Derudover blev der også brugt mange millioner på Nemanja Matic og Victor Lindelöf.

Nu er tiden inde, mener fansene. Lukaku bør starte den næste kamp mod Bournemouth på onsdag på bænken. Mourinho bør i stedet starte med Zlatan Ibrahimovic i front. Hvad synes du? Bør José sparke Romelu ud af startopstillingen?

Læs også: Tre spillere Mourinho bør købe, hvis han vil konkurrere med Manchester City