Manchester United har været kædet sammen med et hav af forskellige spillere i januar. Det har været alt lige fra Wesley Sneijder til Aleksandar Dragovic. Det er primært midtbanen og forsvaret, der godt kunne bruge forstærkninger og nu ser det ud til, at Louis Van Gaal har fundet de to spillere han vil have.

Mats_HummelsDet drejer sig som sagt om to spillere, en til forsvaret og en til midtbanen. Til forsvaret vil Van Gaal hente Dortmund stjernen, Mats Hummels og få ham til at spille i Manchester United trøje. United har længe været kædet sammen med Hummels og nu skulle de endelig have sendt et officielt bud afsted på 350 millioner kroner. Hummels vil gerne væk fra kriseramte Dortmund og buddet skulle også være tilfredsstillende for Dortmund.

Til midtbanen vil Van Gaal hente det belgiske stortalen, Kevin De Bruyne. Han har tidligere spillet for Chelsea inden han skiftede til Wolfsburg. Han spillede i fredags en fantastisk kamp mod Bayern München, hvor Wolfsburg vandt 4-1 blandt andet pga. 2 mål fra De Bruyne. Wolfsburg vil med stor sandsynlighed hente Chelsea, Andre Schürrle og dette skulle give plads til at De Bruyne kan skifte. Prisen skulle angiveligt ligge på cirka 300 millioner kroner.

Vidste du at…

Her på fodboldspilleren kan du finde guides til fodboldstøvler, fodboldstrømper og fodboldtrøjer. Bare klik dig ind via de ovenstående links.