I dette transfervindue har rygterne i den engelske presse hovedsageligt spekuleret i, hvorvidt Alexis Sánchez i dette transfervindue forlader The Gunners. Chileren har kontraktudløb til sommer, og det er derfor sidste chance for Arsenal, hvis de skal have presset penge ud af offensivspilleren.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Manchester United har længe været interesseret i La Liga-duoen, Antoine Griezmann og Gareth Bale, men den interesse kan meget vel ophøre, såfremt det lykkes The Red Devils at hente chilenske Sanchez.

Old Trafford-klubben har åbnet de indledte forhandlinger med Arsenal, og pr. nuværende er de favoritter til at hente chileneren.

Ifølge The Mail vil The Red Devils gøre Sánchez til den bedst betalte spiller i hele Premier League. Således skulle han få en løn svarende til £350.000 om ugen. Det svarer til godt og vel tre millioner danske kroner hver evig eneste uge.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Den høje hyre kan ifølge avisen resultere i, at man opgiver jagten på Griezmann og Bale til sommer.

De to spillere er ellers blevet kædet sammen med et skifte til storklubben i lang tid. Ankomsten af Sanchez reducerer dog behovet for at forbruge til sommer, idet chileneren vil være en markant forstærkning til holdet med hans arbejdsrate og evne til at træffe målet.

Intet officielt er blevet udmeldt fra Arsenal eller United vedrørende en mulig handel. Manager Arsene Wenger har dog påpeget, at chilenerens fremtid meget vel kan være på plads indenfor 48 timer.

Sánchez har længe higet efter at spille under Pep Guardiola igen, men United er altså i øjeblikket favoritter til at forberede et bud på de £35 millioner (294 millioner kroner) han koster. Det er City derimod ikke, da de kun er villige til at gå op til £20 millioner (168 millioner kroner)

Læs også: Her er afsløringen: Derfor skifter Naby Keita til Liverpool i dette vindue