Der er vidst ikke længere nogen tvivl om, at Manchester United vil hente forstærkninger i januars transfervindue. Louis Van Gaal har selv udtalt at truppen og specielt den defensive del ser lidt tynd ud. Manchester United er blevet kædet sammen med mange store spillere og det stopper ikke her. Hvem bliver den næste stjerne i en Manchester United trøje?
Thomas-Muller-plays-for-Bayern-Munich-and-is-a-key-player-for-the-German-team

United og Van Gaal skulle eftersigende være meget interesserede i, at få fingrene i Bayern Münchens, Thomas Müller. Det var samme historie i sommers, men der valgte United at bruge pengene på Angel Di Maria. Nu er der kommet penge på kontoen igen og United er klar til, at betale de 400 millioner, som Bayern forlanger for Müller.

Udover Müller så vil United også hente Southamptons højre back, Nathaniel Clyne. Han har haft en fantastisk sæson, hvor han blandt andet også er kommet på det engelske landshold. Louis Van Gaal er en stor beundre af Clyne og han mener, at det er manden, der kan løse problemerne i højre siden hos United. Clyne menes at koster omkring 250 millioner og den pris skulle United være klar til at betale.

På fodboldspilleren kan du også finde:

Her kan du finde guides til fodboldstrømper, fodboldstøvler og andet fodboldudstyr som fodboldmål til haven og rådgivning til valg af bedste rebounder. Fodbold er ikke bare nyheder, det er også træning og det er noget vi her på fodboldspilleren tager seriøst.