Manchester United tabte torsdag aften overraskende 1-0 til Feyenoord og man skulle derfor tro, at træner Mourinho og resten af holdet gerne ville tilbage til England så hurtigt som muligt. De blev dog en smule forsinkede, fordi én bestemt United-spiller havde lidt problemer med tissetrolden.

Af David Paris

Jose Mourinhos mandskab Manchester United var i går aftes på besøg i Holland hos klubben Feyenoord for at spille sæsonens første Europa League-opgør. Presset er i øjeblikket stort på både spillere og trænere, der har købt ind for over en milliard kroner i sommerens transfervindue.

Resultat blev et skuffende 1-0-nederlag, og der er helt sikkert nogle ting, som Mourinho og co. skal have snakket om og trænet. Derfor var det naturligt, at alle omkring det engelske hold gerne ville hjem så hurtigt som muligt fredag, men flyvet til Manchester blev en bønne forsinket.

En politimand fra Rotterdom afslører nemlig på Twitter, at det kun var på grund af politiets eminente evner til at køre bil, at den unavngivne Manchester United-spiller kom med samme fly som resten af holdkammerater.

Årsagen var angiveligt, at spilleren ikke kunne tisse, da han blev bedt om at give en urintest for at undersøge eventuel doping. Man kan derfor sige, at det på mange måder blev et frustrerende døgn for The Red Devils som klubben også kaldes. Specielt fordi klubben sidste weekend led sæsonens første nederlag i lokalopgøret mod Manchester City og deres nye træner Pep Guardiola.

Holdet fra den røde del af Manchester skal i weekenden forsøge at rejse sig mod Watford, der ligger midt i Premier League-tabellen.