Manchester United ser ud til at sælge ud af deres mange målmænd, da den spanske Champions League-klub, Sevilla, er på udkig efter en erstatning for klubbens bagerste mand, der ikke har imponeret i denne sæson.

Manchester United har mange gode spillere og er dækket godt ind på de fleste pladser på banen. En af disse pladser er målmandsposten, hvor klubben fra den røde del af Manchester råder over hele tre keepere, der potentielt kunne starte inde hver gang. David De Gea er lige nu førstevalget, mens Sergio Romero indtager pladsen som bænkevarmer. Som tredjevalg finder vi den tidligere Barcelona-stjerne, Victor Valdes, der lige nu får spilletid på klubbens U21-hold.

Læs også: Kampen om Liverpool

Og det er netop sidstnævnte denne artikel drejer sig om.

Spanien vil have ham tilbage

Den spanske klub, Sevilla, har allerede nu indledt samtaler med United-klubben og de er eftersigende positive. Manchester United er villige til at lade Valdes gå, såfremt det ikke er en anden Premier League-klub, der bliver spanierens nye arbejdsgiver. Dette udtaler manager Luis van Gaal til det engelske medie Football Daily.

Det er ikke kun dårligt for Manchester United at sælge Valdes, for det nuværende førstevalg, De Gea, har fornyligt underskrevet en ny langvarig kontrakt med klubben, der har hjemmebane på Old Trafford.

Læs også: Top 5: Chelseas bedste unge spillere

Får ingen penge for ham

Hvis Sevilla får forhandlet en kontrakt med den 33-årige keeper, skal de ikke give Manchester United nogle penge, fordi Valdes’ kontrakt udløber denne sommer.

Nogle trænere og eksperter i Sevilla sår tvivl om holdets nuværende førstevalg, Sergio Rico og med andetvalget, Betos skade for nylig, har klubben desperat brug for en ny målmand.

Ifølge avisen Estadio Deportivo er spanieren den ideelle mand for Champions League-klubben, da han både tilfører noget erfaring og attitude. Officials for klubben har allerede nu været ude og byde Valdes velkommen i omklædningsrummet.

Valdes kom til Manchester United tilbage i januar måned, men har kun formået at spille sølle to kampe for førsteholdet. Derfor kunne skiftet også være med til, at Valdes får karrieren på rette spor igen.