Real Madrid har tidligere forsøgt at hente David De Gea til klubben, men dog uden held. Det forventes af nogle medier dog heller ikke, at den spanske storklub formår at hente spanieren til Madrid.

Af Lasse D. Drescher

Dailystar skriver at Real Madrid formentlig vil komme med endnu et bud på Manchester United-stjernen, David De Gea. Real Madrid har tidligere forsøgt at bringe den spanske målmand til den spanske hovedstad. Manchester United ville dengang ikke acceptere salget af De Gea, DailyStar skriver samtidig at de forventer endnu et afslag fra Premier League-klubben.

(Photo by Simon Stacpoole/Mark Leech Sports Photography/Getty Images)

Det er blevet tydeligt i løbet af den seneste tid, at Real Madrid har interesse i at hente en bedre målmand til klubben. Dog stiller nogle medier spørgsmålstegn ved det valg, eftersom at den nuværende målmand, Keylor Navas egentlig står udemærket, og han begår sjældent større fejl.

Dog understreger de tvivlende medier også, at Real Madrid selvfølgelig vil have det bedste af det bedste, på alle positioner. Dailystar skriver samtidig at David De Gea har en frikøbsklausul på omkring 515.000.000 og derfor forventes det at Real Madrid vil forsøge med et nyt bud.

Læs også: Premier League-stjerner rygtes til pengerig storklub