Manchester United har indtil videre ikke hentet én eneste spiller i dette transfervindue. Mange er chokerede over de manglende transfers, da United i lang tid har haft en meget smal trup på grund af skader. Særligt i forsvaret og på den centrale del af midtbanen kunne United godt bruge en ekstra mand eller to i Man United trøjen. Klubben har pengene, hvilket man også så i sommers, så det prisen på spillerne burde ikke være et problem.wesley-sneijder-milli-takima-alinmadi-5001452_7178_o

Nu tyder meget dog på, at Manchester United vil handle på transfervinduets sidste dag – Deadline Day. Det er altid en dag med mange rygter, men at United og Van Gaal vil hente Wesley Sneijder til klubben virker til, at være et af de mest sandsynlige. Sneijder og Van Gaal kender hinanden godt og Van Gaal skulle eftersigende have et rigtig godt øje til den hollandske midtbanestjerne.

Wesley Sneijder spiller i øjeblikket for den tyrkiske storklub, Galatasaray. Sneijder har aldrig spillet i England og han er eftersigende meget opsat på at prøve det af. Prisen vil formentlig ligge på omkring 100 millioner, hvilket er et tilfredsstillende beløb for både Manchester United og Galatasaray.

Kommer vi til at se Snejder i den røde Manchester United trøje.