Manchester United har i øjeblikket lidt problemer med spillet, men pointmæssigt ser det udemærket ud i Premier League. Sammenligner man denne sæson med sidste års, så er særligt placeringen væsentligt bedre. Spiller flyder dog stadigvæk ikke helt og klubben mangler en, der for alvor kan score mål.Edinson_Cavani,_PSG

Radamel Falcao var manden, der skulle score målene for klubben i denne sæson, men han har overhovedet ikke ramt formen. Robin Van Persie er heller ikke i nærheden af den form, han tidligere har ramt i Premier League. Wayne Rooney er blevet “omskolet” til midtbanespiller, så det er ikke længere ham, der skal score alle målene. Til sidst er der James Wilson, som faktisk har gjort det godt, men han er dog stadigvæk for ung til at kunne bære den tunge byrde i Manchester Uniteds angreb.

Situationen på angrebsposten har fået Manchester United og Louis Van Gaal til, at kigge sig om efter en ny angriber. Falcao kan eftersigende købes for omkring 400 millioner, men det mener United ikke at han er værd. Derfor er de i stedet klar til at betale 600 millioner for Paris’ stjerneangriber, Edinson Cavani, som eftersigende skulle være meget interesseret i et skifte til England.

Holder du med Manchester United? Læs mere om klubben og alle deres trøjer her!