Godt nok kan man ikke skyde skylden på en spiller for at tabe eller vinde…men jo, nogle gange kan man godt – især tabe. Her er en liste over de spillere, der oftest bare har været super dårlige for Liverpool i forsvaret. Selv tak Klopp. 

AF KRISTIAN PARIS

3. Djimi Traore

Den franskfødste Malisiske landsholdspiller tilbragte hele syv år i Liverpool – på et tidspunkt var han faktisk på ønskeliste i mange andre store europæiske klubber.

Men Traore var en af de spillere, hvor man blev nervøs, hver gang han fik bolden – og det er ikke særlig belejligt, når man er forsvarsspiller.
Han var egentligt aldrig god til noget; han gik aldrig med frem, var elendig på bolden og i den grad elendig til at forsvare.

Og så var han rimelig god til at lave selvmål – især mod Burnley (hvis nogen husker den episode).

2. Paul Konchesky

Liverpool har længe savnet noget ordentligt reel kvalitet på venstrebacken i forsvaret. Og under Koncheskys tid var det ingen undtagelse.

Konchesky var emenint god, da han spillede for både Fulham og West Ham i the Premier League,men tanken om at skulle præstere i så stor en klub som Liverpool afholdt ham fra det.

I 2010 solgte de ham til Wolverhampton – sindssyg dårlige præstationer og pladsen som den anden dårligst forsvarer i Liverpool nogensinde er, hvad vi husker ham for.

1. Dejan Lovren

 (Photo by David Ramos/Getty Images)

En af dem, der kom til klubben fra Southampton for nogle år siden. Det var meningen at han skulle give klubbens forsvar et løft…men det modsatte har nærmest været tilfældet.
Den kroatiske landsholdsspiller var i formidabel form, da han spillede i Southampton, men siden han har forladt dem er det blot gået den anden vej.

Den nu 28-årige midtstopper indtager pladsen som den dårligste Liverpool-forsvarer nogensinde – og det siger ikke så lidt

PS. Tag lige og læs den her liste Klopp…