Mario Balotelli mener selv, at han er blevet mere moden. På trods af fornemme præstationer i Ligue 1 for Nice, så er det dog ikke blevet til en plads på det italienske landshold i forbindelse med venskabskampene mod Argentina og England.

Mario Balotelli of Nice during the French Ligue 1 match between Nice and Nantes at Stade Municipal du Ray on October 30, 2016 in Nice, A Southern France. (Photo by Pascal Della Zuana/Icon Sport) (Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Således var han ikke udtaget til truppen, da det italienske landshold testede sig af mod Argentina og England, der begge skal til VM i Rusland, modsat Italien, som røg ud til Sverige i playoff-runderne i november måned.

I stedet havde den italienske landstræner, Luigi di Baggio, valgt at udtage Patrick Cutrone fra AC Milan og Andrea Belotti fra Torino. Det undrer imidlertid Mario Balotelli. Han føler nemlig, han har fortjent en plads på det italienske landshold, efter hans præstationer på klubplan.

LÆS OGSÅ: Zidane maner rygterne til jorden: Reservespiller ikke til salg

Det fortæller han i et interview med den italienske fodboldavis, La Gazzetta dello Sport.

– Jeg havde håbet på en plads i truppen. Jeg føler, jeg fortjente det.

Han tilføjer til avisen, at han selv mener, han er blevet mere moden de seneste par år.

– Jeg er 27 år gammel nu. Jeg er blevet mere moden. Det skyldes mine børn. Jeg er også stoppet med at gå i byen og jagte damer.

I denne sæson er det blevet til 22 mål i 31 kampe for franske Nice. Balotelli har i alt spillet 33 landskampe for Italien, hvor det er blevet til 13 kasser. Luigi di Baggio har dog endnu ikke udtaget ham – faktisk har han ikke været udtaget siden november 2014.

LÆS OGSÅ: Her er de 500 bedste spillere i verden: 8 danskere er med på listen