Real Madrids franske træner, Zinedine Zidane, har trods adskillige rygter herom, ingen planer om at skille sig af med Isco, som på det seneste ikke har fået meget med spilletid for Los Blancos.

Foto: Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images

af: Emil Plovgaard

Den spanske elegantier var en særdeles vital spiller for madrilenerne i sidste sæson. Her spillede han fast, og man kunne ikke drømme om at udelade ham fra startopstillingen på grund af hans fornemme præstationer.

I denne sæson er det dog netop, hvad det er blevet til. En masse kampe fra bænken, er desværre for Isco den barske realitet. Henvisningerne til bænken er angiveligt ikke noget, der huer den utrættelige midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Her er de 500 bedste spillere i verden: 8 danskere er med på listen

Situationen har gjort, at han flere gange er blevet rygtet til diverse klubber. Men nu slår Zinedine Zidane fast, at Isco, som blandt andet formåede at score hattrick for Spanien i 6-1-sejren over Argentina, ikke er til salg.

– Isco er Real Madrid-spiller, og han bliver her. Jeg er meget tilfreds med ham, og han giver altid alt for holdet, siger den franske Real Madrid-træner på et pressemøde.

– Jeg mener ikke, jeg er uretfærdig i min behandling af ham. Isco har muligvis ikke den samme status her, som han har på landsholdet. Han har dog gentagne gange vist, at han er en vigtig spiller for holdet, afslutter den franske træner.

LÆS OGSÅ: Tidligere Premier League-manager og engelsk landsholdslegende i kunstig koma efter hjertestop

Real Madrid spiller i aften ude mod Las Palmas, som holder til på den famøse ferieø, Gran Canaria.

I skrivende stund er Real Madrid placeret på en tredjeplads i La Liga. Der er hele 15 point op til førerholdet fra FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Omklædningsrummet skælver i Manchester United: Mourinho i stort skænderi med stjernespiller