Det er i dag blevet bekræftet at Liverpool-angriberen, Mario Balotelli, skifter tilbage til sin tidligere klub AC Milan på et lejeophold. Den 25-årige italiener skiftede sidste sommer fra AC Milan for knap 160 millioner kroner. Balotelli har dog ikke haft et succesfuldt ophold i Liverpool, hvor det blot er blevet til et enkelt Premier League mål.

Balotelli skyder skylden på træneren

Balotelli har udtalt sig til Gazetta dello Sport og sat ord på, hvorfor han ikke formåede at slå igennem i Liverpool:

– Jeg må acceptere mine fejl, men formationen som Rodgers valgte passede ikke til min karakter. I opstarten brændte jeg en masse nemme chancer, derefter havde jeg færre chancer for at score – blandt andet på grund af uheld og skader. Det var et rod.

Læs også: Tottenham skal betale 3-cifret millionbeløb for sydkoreansk-stjerne

– Jeg protesterede dog aldrig, jeg accepterede trænerens valg og opførte mig professionelt.

Læs også: Mourinho vil have 715.000.000 af Abramovich til spillerbud!