Morten Duncan Rasmussen skifter for anden gang i løbet af karrieren AGF ud til fordel for en anden klub. Angriberen har scoret 145 mål i Superligaen, og dermed er han den mest scorende målmager nogensinde i historien. Senere tirsdag skal han til lægetjek hos polske Pogon Szczecin.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Pogon Szczecin ligger i øjeblikket placeret på sidstepladsen i Polens bedste række med 17 point efter 21 kampe.

”Duncan” fik debut for AGF i Superligaen tilbage i 2002. Onsdag fylder han 33 år, og dermed kan skiftet til Polen være en passende fødselsdagsgave, om man vil.

Siden den professionelle debut for AGF i 2002, spillede han fire år for aarhusianerne, inden han drog videre til Brøndby. Her var han i fire år med en god portion succes og mange mål til følge. Celtic købte ham nemlig i 2010.

Læs også: Officielt: Manchester City køber forsvarsspiller for 500.000.000 kroner

Her var det dog begrænset med succes. Hele tre gange blev han udlejet til henholdsvis Mainz, AaB og Sivasspor.

I sommeren 2012 var det slut med den lille jordomrejse, da han atter vendte hjem til Danmark. FC Midtjylland besluttede sig for at satse på ”Duncan”.

I løbet af opholdet hos FC Midtjylland blev det blandt andet til et mesterskab. I 2016 var det dog slut.

Læs også: Medie: FC Midtjylland afviser bud på 75.000.000 kroner fra Premier League-klub

AGF købte ham tilbage i vinteren 2016, godt ti år efter han forlod dem. Her vendte han tilbage til de melodier, han havde fundet frem i løbet af sin første periode i klubben. I denne sæson er det dog gået noget sløjt med kun fire ligascoringer, hvor det til sammenligning blev til 16 i sidste sæson.

Han var en af hovedpersonerne, der i efteråret kritiserede fyringen af Glen Riddersholm. ”Duncan” havde en tæt relation til Riddersholm, som han også havde haft som træner i deres fælles tid i FC Midtjylland.

Læs også: Kanes vilde ultimatum til Real Madrid: Skil jer af med disse tre personer!