Der florerer i øjeblikket rygter om, at Kane er parat til at forlade Spurs, hvis der ikke snart kommer sølvtøj på menuen i den engelske klub.

Kane indrømmede tidligere på året, at klubben snart er nødt til at hive medaljerne hjem til London, såfremt han stadig skal spille for klubben.

Således udtalte han sig: ”Jeg har altid sagt: bliv ved med at forbedre dig og udvikle dig. Vi vil gerne snart vinde trofæer. Det er målet. Så længe klubben gør det, så er jeg glad for at være her.”

Real Madrid har igennem længere tid været store beundrere af den engelske angriber. Men de forsvarende Champions League-vindere har haft en svær sæson indtil videre.

Læs også: Mens du sov: Arsenal og Dortmund er nået til enighed om Aubameyang

Zinedine Zidane er sat under hårdt pres. I Copa del Rey blev det til exit mod Leganes. Holdet ligger derudover i skrivende stund også 16 point bag de aktuelle ettere og ærkerivalerne fra FC Barcelona. Det giver Real Madrid en plads som nummer 4 i La Liga.

Det sætter rygter i gang. For når truppen ikke præsterer, som den skal, bør der hentes materiale ind udefra. Derfor rygtes Chelseas Eden Hazard og Manchester Uniteds David de Gea til den spanske kongeklub. Men også Harry Kane er efter sigende i høj kurs hos madrilenerne.

Den 24-årige har stillet ultimatummer til Los Blancos, forstås.

Læs også: Medie: Her er Manchester Uniteds erstatning for David de Gea

Kane har fortalt Real Madrids præsident, Florentino Perez, at han skal afskibe Zidane, Cristiano Ronaldo og Karim Benzema. Det skriver den spanske avis, Diario Gol.

Han har også fortalt klubben, der er blevet Champions League-vinder 12 gange, at de skal ansætte Mauricio Pochetitno i stedet for Zidane. Den spanske avis skriver endvidere, at Pochettino allerede er på ønskeklubben hos den spanske kongeklub, der dog har Joachim Löw som førsteprioritet.

Den tyske landsholdstræner skal forsvare VM-titlen fra 2014, når Tyskland til sommer skal levere under maksimalt pres i Rusland.

Læs også: Medie: Sådan går det Neymar i transfervinduet

Kane, som tidligere har været lejet ud til Leicester og Millwall, vil have Ronaldo og Benzema smidt på porten. Han føler ikke, de passer ind i hans spillestil. Perez er også med på idéen om at sælge Benzema. Franskmanden har endnu ikke leveret i denne sæson. Ronaldo er dog lidt mere tvivlsomt.

Tottenham er dog fast besluttede på at beholde Harry Kane i klubben denne sommer. Også selvom et monsterbud skulle tikke ind.

Spurs vil ikke af med stjernerne, før skiftet til de nye omgivelser på det nyrenoverede, White Hart Lane.

Læs også: Ekspert: Giv ham 20 måneders karantæne!