Arsenal er endelig nået til enighed om et beløb for Dortmunds angriber Pierre-Emerick Aubameyang. Det skriver adskillige tyske medier natten til mandag.

Den gabonesiske landsholdsspiller har udviklet sig til at blive et af førsteprioriteterne hos franske Arsene Wenger, der leder efter erstatninger til den nyligt solgte Alexis Sanchez. Det er åbenbart ikke nok, at man i bytteaftalen med Manchester United fik Henrikh Mkhitaryan den anden vej.

Det tyske mandskab blev mere og mere frustrerede, og Arsenal fik da også to bud afvist. Sportsdirektør Michael Zorc stillede et ultimatum forud for lørdagens 2-2-opgør mod Freiburg.

-Vi er klar til at sælge under visse betingelser. Kun, hvis disse betingelser er opfyldt, kan vi mødes, fortalte han til Sky Sports Germany.

Læs også: Chelseas vilde plan: Vil erstatte Conte med denne mestertræner

-Arsenal har afgivet adskillige bud indtil videre (på Aubameyang, red.) og de er alle blevet afslået.

-Kun, hvis vores krav opfyldes, kan der være tale om en transfer. Hvis ikke, spiller Aubameyang i Dortmund indtil sommer.

Det tyske medie Kicker kan nu berette, at Gunners er nået til enighed med Borussia Dortmund. Den 28-årige Pierre-Emerick Aubameyang bliver købt til London-klubben for en sum på 55 millioner pund.

Læs også: Medie: Sådan går det Neymar i transfervinduet

Hos Gunners er der tale om en tiltrængt forstærkning, der vil skabe ro blandt klubbens fans, efter salget af Alexis Sánchez.

Aubameyang anses som en af de bedste angribere i europæisk fodbold i øjeblikket. Den lynhurtige angriber har nettet 141 gange i 213 optrædener, siden han i 2013 skiftede til Borussia Dortmund fra Saint Etienne.

På det seneste er han dog blevet droppet på klubbens førstehold. Klubben fra Signal Iduna Park har nøje overvejet, hvad de skulle gøre med deres angriber. Men 55 millioner pund er tilsyneladende nok.

Læs også: Medie: Her er Manchester Uniteds erstatning for David de Gea