Arsenal er angiveligt i forhandlinger med Manchester City om en transfer af Alexis Sánchez allerede i dette transfervindue. Det skriver det amerikanske medie, ESPN.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Alexis Sánchez’ manglende kontraktforhandlinger med Arsenal har sat spekulationerne i gang rundt omkring i England. Nu ser det dog ud til, at Sánchez får en ny arbejdsgiver i dette transfervindue.

Sanchez’ kontrakt med Arsenal har længe været til debat. Der har været sået tvivl om, hvorvidt hans kontrakt bare ville rinde ud, eller om han ville foretage et skifte midt på sæsonen.

Det ser dog ud til, at Arsenal i sidste ende vælger at tage penge for ham, mens det stadig er muligt. ESPN kan igennem anonyme kilder berette, at Arsenal og Manchester City forhandler om en mulig handel for den 29-årige chilener.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Manchester City har længe været rygtet som den klub, der skulle overtage Alexis Sanchez. Chileneren har igennem en længere periode nægtet at forlænge sin kontrakt med The Gunners. Klubben har også været modvillig, og har ikke villet sælge chileneren, i håbet om at en kontraktforlængelse alligevel kunne falde på plads.

Kontrakten bliver dog ikke forlænget, og det er ved at gå op for alle parter, herunder Arsenal. Derfor vil man forsøge at klemme det sidste ud af citronen, og få en sjat penge for ham. Angiveligt kræver London-klubben 300 millioner kroner for chileneren. En høj sum for en spiller, der har kontraktudløb om seks måneder, og en sum, som Manchester City ikke er villig til at efterkomme.

ESPN skriver endvidere, at Manchester City var klar til at hente Sánchez gratis til sommer. Men skaden, Gabriel Jesus fik under kampen mod Crystal Palace, har skabt mangel på bredde hos Citizens. Derfor er deres interesse for Sánchez også genoplivet.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub